Headlines News :
Home » , » Jadranska liga, nova drama

Jadranska liga, nova drama

Written By maxtv on среда, 27. март 2013. | 19:38


Još nije poznato da li će se i gde održati fajnalfor regionalne košarkaške lige. Iz Igokee stiže informacija da je moguće da završni turnir bude otkazan, čelnici takmičenja se "igraju gluvih telefona".
Generalni menadžer Jadranske lige Roman Lisac izjavio je danas da zbog zdravstvenih problema nije u potpunosti upoznat sa novonastalom situacijom u vezi sa organizacijom fajnalfora.
Igokea.jpg
Trener Igokee Dragan Bajić u utorak je poslao pismo upravi kluba, od koje traži da se otkaže organizacija završnice takmičenja, jer čelnici Jadranske lige nisu na vreme obavestili taj klub kako može da zaigra u Evroligi. Predsednik ekipe iz Aleksandrovca Boris Spasojević danas je rekao da je moguće i otkazivanje domaćinstva.
Lisac je rekao da "nije video" Spasojevićevu izjavu, kao i da će od sutra biti dostupan za komentar, pošto se bude oporavio i upoznao sa situacijom.
Menadžer takmičenja Jadranske lige Josip Bilić rekao je da je Roman Lisac zadužen za fajnalfor, a predsednik te organizacije Radovan Lorbek nije bio dostupan za komentar.
U polufinalu regionalnog takmičenja sastaće se Igokea i Partizan, odnosno Crvena zvezda i Radnički iz Kragujevca.
Fajnalfor Jadranske lige trebalo bi da se održi od 25. do 27. aprila u Laktašima.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger