Headlines News :
Home » , » Nedović i Musli "Zvezde u usponu"

Nedović i Musli "Zvezde u usponu"

Written By maxtv on среда, 27. март 2013. | 19:06


Partizanov trio Vesterman, Gordon i Musli kao i Nemanja Nedović iz Lijetuvosa u konkurenciji za Evroliginu nagradu "Zvezda u usponu".
Košarkaši Partizana Leo Vesterman, Dru Gordon i Dejan Musli nalaze se u konkurenciji igrača za Evroliginu nagradu "Zvezda u usponu", saopšteno je danas na sajtu crno-belih.
Nedovic-Ritas2.jpg
U konkurenciji su igrači rođeni posle 1. jula 1990. godine, a među njima je i srpski reprezentativac Nemanja Nedović iz Lijetuvos Ritasa.
Pored njih, za prestižni trofej nominovani su Alesandro Đentile (Armani), Rašid Mahalbašić (Prokom), Nikolo Meli (Armani), Nikola Mirotić (Real Madrid), Kostas Papanikolau (Olimpijakos), Darko Planinić (Makabi), Mateuš Ponitka (Prokom), Klemen Prepelić i Sasu Salin (Olimpija).
Evroliga je saopštila i listu košarkaša koji konkurišu za nagradu "Najbolji odbrambeni igrač".
Partizan-Siroki4.jpg
To su Dimitris Dijamantidis (Panatinaikos), Rudi Fernandez (Real Madrid), Riki Hikmen (Makabi), Kajl Hajns (Olimpijakos), Viktor Hrjapa (CSKA), Šon Džejms (Makabi), Stefon Lazme (Panatinaikos), Džamon Lukas (Anadolu Efes), Sregej Monja (Himki), David Mos (Montepaski), Viktor Sada (Barselona) i Ante Tomić (Barselona).
Priznanje, koje se dodeljuje već osam godina, dobiće košarkaš sa najviše glasova svih trenera koji su vodili timove u aktuelnoj sezoni najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.
Nagrade "Najbolji odbrambeni igrač" i "Zvezda u usponu" biće dodeljene na ovogodišnjem fajnalforu Evrolige, koji će biti održan od 10. do 12. maja u Londonu.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger