Headlines News :
Home » , » Novakov očajni meč

Novakov očajni meč

Written By maxtv on среда, 27. март 2013. | 05:10


Novak Đoković stao je u četvrtom kolu turnira u Majamiju. Prvi teniser sveta izgubio je od Tomija Hasa sa 2:0 u setovima odigravši jednu od svojih najgorih partija u životu.
U Majamiju je duvao vetar, protivnik protiv kojeg se Novak najteže bori. Has se lakše prilagodio takvim uslovima i odigrao dva ubedljiva seta.
Nole-Majami4.jpg
U prvom, sve je bilo uobičajeno do rezultata 2:2 kada je naš teniser vezao četiri neiznuđene greške koje su protivniku omogućile da napravi brejk. Novak je pravio pogrešne procene prilikom izlazaka na mrežu, što je dodatno pomoglo Nemcu da lako osvaja gemove i pravi prednost. Prvi set Has je dobio sa ubedljivih 6:2 a za to mu je bilo potrebno samo pola sata.
Novak je delovao potpuno čudno na terenu, praveći greške na kakve nismo navikli. Igrao je bez ideje, i drugi set je počeo očajno pa je Nemac za čas stigao do prednosti od 2:0. U jednom periodu igre činilo se da se Novak budi iz apatije jer je prekinuo Hasovu dominaciju na terenu i čak poveo sa 4:3, ali je Nemac ubrzo vratio rezultat na svoju stranu. Izjednačio je na 4:4 i lagano došao do 6:4 i pobede nad prvim teniserom sveta od 2:0.
"Odigrao je sjajno. Definitivno je bio bolji", rekao je Novak nakon meča. " Postoje dani kada se ne osećate dobro na terenu a ovo je bio jedan od takvih. Ovo je jedan od najgorih mečeva koje sam odigrao u dugom periodu, " rekao je najbolji teniser sveta.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger