Headlines News :
Home » , » Has prezadovoljan

Has prezadovoljan

Written By maxtv on среда, 27. март 2013. | 11:38


Nemački teniser Tomi Has rekao je da je pobeda protiv Novaka Đokovića u osmini finala turnira u Majamiju jedna od najvećih u njegovoj karijeri.Nemac će se u četvrtfinalu sastati sa Žilom Simonom iz Francuske.
"Igrati protiv nekoga kao što je Đoković i pobediti ga kada imate 35 godina je neverovatno. Ovo su trenuci zbog kojih igram tenis.Zasigurno jedna od najvećih pobeda u karijeri", rekao je Has, a preneli su američki mediji.
Nole-i-Hass-3.jpg
Has je u sinoćnem duelu pobedio Đokovića sa 2:0 (6:2, 6:4), a to je ujedno bila i njegova druga pobeda protiv najbolje rangiranog tenisera na svetu. Prethodni put Has je 1999. godine pobedio Amerikanca Andrea Agasija.
Đoković je posle poraza rekao da je Has zasluženo slavio u ovom duelu.
Nole-i-Hass-1.jpg
"Zasluženo me je pobedio. Odigrao je sjajan meč i evidentno je bio bolji igrač na terenu. Bolje se kretao, servirao je sjajno, jednostavno je bio bolji, primenio je dobtu taktiku", rekao je prvi teniseer sveta.
Has je tokom karijere osvojo 13 ATP turnira, a trenutno zauzima 18 mesto na svetu.
Tomi-Has-2.jpg
Nemac će se u četvrtfinalu sastati sa Žilom Simonom iz Francuske, koji je u sinoćnem duelu bio bolji od srpskog tenisera Janka Tipsarevića sa 2:1.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger