Headlines News :
Home » , » Zvižduci Mihajloviću ili himni u Pazaru?

Zvižduci Mihajloviću ili himni u Pazaru?

Written By maxtv on недеља, 24. фебруар 2013. | 11:25


Posle skandala na utakmici polufinala Kupa Srbije u odbojci kada su navijači Novog Pazara, na meču protiv Crvene zvezde zviždali himni Srbije, oglasio se i predsednik odbojkaškog kluba Ismail Dupljak. On je naveo da publika nije zviždala himni već selektoru fudbalske reprezentacije Siniši Mihajloviću, koji je odstranio Adema Ljajića iz reprezentacije.
Predsednik odbojkaškog kluba Novi Pazar Ismail Dupljak rekao je danas da navijači te ekipe na meču sa Crvenom zvezdom nisu zviždali državnoj himni Srbije već selektoru fudbalske reprezentacije Siniši Mihajloviću.
"U hali Pendik se nije zviždalo himni republike Srbije, već je to jednostavno bio odgovor Siniši Mihajloviću. Naši navijači su čak nakon intoniranja skandirali ime Adema Ljajića i davali punu podršku našem klubu. Koristim priliku da se zahvalim i navijačima, koji su sve vreme navijali izuzetno fer i korektno, bodrili su naše igrače", kazao je Dupljak regionalnoj televiziji.
On je svoju tvrdnju potkrepio time što nakon toga nije bilo nereda u hali.
Uoči početka današnje polufinalne utakmice Kupa Srbije izmedju Novog Pazara i Crvene zvezde (0:3), domahi navijači, članovi grupe "Torcida", zviždali su za vreme intoniranja državne himne "Bože pravde" i skandirali ime fudbalera Fiorentine Adema Ljajića.
Selektor Siniša Mihajlović odstranio je Ljajića iz državnog tima u maju prošle godine nakon što uoči prijateljskog meča sa Španijom nije pevao himnu, uprkos potpisanom kodeksu ponašanja, koji nalaže da je pevanje himne obavezno.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger