Headlines News :
Home » , » Kralj odigrao kraljevski

Kralj odigrao kraljevski

Written By maxtv on недеља, 24. фебруар 2013. | 12:32


Do nove pobede Majami je došao uz tripl-dabl Lebrona Džejmsa, koji je „uništio" Filadelfiju. Klipersi bolji od Jute, Vzardsi iznenadili Hjuston.
Majami je nastavio da dominira na „istoku". Hitsi su savladali Filadelfiju sa 114:90 uz tripl-dabl Lebrona Džejmsa. Lebron je ubacio 16 poena, imao je deset skokova i 11 asistencija. Džejms je tako došao do 35 tripl-dabla u karijeri. Podršku na tom meču „kralj Džejms" imao je od Dvejna Vejda koji je ubacio 33 poena.
Lebron Dzejms.jpg
Kralj nezaustavljiv
Sad je već izvesno da će Los Anđeles Klipersi igrati važnu ulogu u predstojećem plej ofu. Ekipa iz Los Anđelesa pobedila je Jutu sa 107:94, i tako se učvrstio na treće mesto zapadne konferencije.
Blejk Grifin.jpg
Klipersi nastavljaju pohod
Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Keron Batler sa 21 poenom, dok su Blejk Grifin i Lamar Odom ubacili po 18 poena. Gordon Gejvord bio je najefikasnijo u redovima Jute sa 23 porna i osam skokova.
Hjuston Rokitsi koji se nalaze na pragu osmog mesta zapadne konferencije poraženi su od nejakog Vašingtona i to u veoma lošem trenutku. Ekipa iz Teksasa izgubila je od Vizarsa sa 105:103, i tako dala šansu Lejkersima da ih uskoro pretekne na osmom mestu zapada.
Vasington Hjuston.jpg
Vašington iznenadio Rokitse
Za Vašington je najbolje odigrao Bil Bredli koji je postigao 21 poen, Trevor Ariza ubacio je 18 poena, dok je Okafor postigao poen manje. Jan Veseli nije bio na parketu. Kod Hjustona odličan je bio Harden sa 27 poena i šest asistencija, dok je Čendler Parsons postigao 24 poena. Ipak i to je bilo malo da Rokitsi dođu do novog trijumfa.
Majami cirlidesice.jpg
Vrelina u Majamiju ne prestaje
Rezultati mečeva NBA lige:
Vašington - Hjuston 105:103
L.A. Klipers - Juta 107:94
Šarlot - Denver 99:113
Orlando - Klivlend 94:118
Filadelfija - Majami 90:114
Detroit - Indijana 72:90 i
Milvoki - Atlanta 102:103
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger