Headlines News :
Home » , » Stvarno najbolji

Stvarno najbolji

Written By maxtv on недеља, 24. фебруар 2013. | 17:24


Zvezdini juniori ubedljivo pobedili Mega Vizuru 88:56 i ponovo se plasirali na završni turnir Evrolige u Londonu. MVP turnira Dušan Ristić, Đukanović najbolji trojkaš.
Juniori Crvene zvezde plasirali su se na završni turnir Evrolige u Londonu, pošto su danas u Beogradu pobedili Mega Vizuru sa 88:56 (23:12, 23:14, 25:18, 17:12).
Juniori-Zvezda2.jpg
Crvena zvezda bila je domaćin kvalifikacionog turnira za plasman na završni turnir Evrolige, koji će se od 9. do 12. maja održati u Londonu.
Zvezdu su do pobede u finalu predvodili Dušan Ristić sa 21 poenom i sedam skokova i Nikola Rebić sa 17 poena. Po 15 poena dodali su Marko Gudurić i Marko Tejić. Ristić je proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP).
U ekipi Mega Vizure najefikasniji je bio Nikola Jokić sa 18 poena, a Rade Zagorac ubacio je 13 poena.
Juniori-Zvezda3.jpg
Pored Zvezde, na završnom turniru u Londonu igraće litvanski Lijetuvos Ritas, Sparsi iz Bosne i Hercegovine i španski Huventud.
Košarkaš juniorskog tima Crvene zvezde Brano Đukanović odbranio je titulu najboljeg "trojkaša".
Crvena zvezda je domaćin juniorskog kvalifikacionog turnira za Evroligu, a na takmičenju "trojkaša" učestvovao je po jedan igrač iz svake ekipe. Ekipu Partizana predstavljao je Miloš Vraneš, iz Insepa šutirao je Pol Rigo, Maks Ludvig bio je iz Albe, a Frederiko Milela iz Treviza. Za Mega Vizuru šutirao je Strahinja Jovanović, David Šubert predstavljao je ekipu iz Praga, a Cedevitu Mirko Marić.
Djukanovic1.jpg
Posle prve serije najbolji su bili Ludvig i Đukanović sa po 16 poena, a pored njih u finale su se plasirali Rigo i Šubert, koji su postigli po 14.
Đukanović je u finalu postigao 14 poena i imao je jedan više od Šuberta. Ludvig je ubacio 10 poena, a Rigo devet.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger