Headlines News :
Home » , » Stankovićen uspešan povratak

Stankovićen uspešan povratak

Written By maxtv on понедељак, 11. фебруар 2013. | 13:08


Fudbaler Intera Dejan Stanković rekao je da je jedva dočekao povratak na teren nakon dugotrajnog oporavka od povrede. Iskusni srpski internacionalac zaigrao je za crno-plave na sinoćnoj prvenstvenoj utakmici italijanske Serije A protiv Kjeva prvi put od 2. maja 2012, a zamenio je Estebana Kambijasa u 76. minutu.
"Noćna mora je završena, sada se nadam povratku u punu formu kako bih pomogao ekipi. Želim da zahvalim navijačima na neverovatnoj podršci koju su mi pružili", emotivno je izjavio Stanković za klupski TV kanal.
Dejan-Stankovic-1.jpg
On je naveo da Inter ima svoje ciljeve, istakavši da se vratio u odličnu grupu igrača.
"Malo smo umorni, jer igramo veliki broj utakmica, ali nikada nisam video da su pali. Imamo svoje ciljeve i kao što je trener rekao - nismo mrtvi i sahranjeni", rekao je Stanković dodajući da je tim dobio novi kvalitet sa pojačanjima.
"Kuzmanović je velika akvizicija, sa njim ćemo biti još bolji, videćete. Takođe i Kovačić, može se odmah reći da je veliki talenat, podseća me na mene kada sam došao u Lacio sa 19 godina", kazao je srpski fudbaler.
Dejan-Stankovic-2.jpg
Inter je sinoć savladao Kjevo sa 3:1 postigavši 13. pobedu ove sezone, pa je preuzeo četvrtu poziciju na tabeli od gradskog rivala Milana.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger