Headlines News :
Home » , » Bilić: Derbi kao i svaki drugi

Bilić: Derbi kao i svaki drugi

Written By maxtv on понедељак, 11. фебруар 2013. | 18:21


I Zvezda i Partizan znaju šta treba da rade, pa nema nikakvih problema sa organizacijom derbija u nedelju, rekao komesar Jadranske lige Josip Bilić, ali je i dodao da će porazgovarati sa čelnicima Zvezde koja je organizator.
Komesar za takmičenje Jadranske lige Josip Bilić rekao je da sledećeg vikenda ne bi trebalo da bude problema u organizaciji "večitog" derbija Crvene zvezde i Partizana u Jadranskoj ligi, u hali Pionir.
Bilic.jpg
"Nema šta dodatno da se zahteva od Zvezde kao domaćina Partizanu u Jadranskoj ligi, oni svi znaju šta treba da se radi, nema tu nekih posebnih problema, odnosno ne bi smelo da ih bude", rekao je Bilić agenciji Beta.
Zvezda će u nedelju, 17. februara dočekati Partizan u Pioniru u utakmici 21. kola Jadranske lige.
Utakmica "večitih" rivala u finalu Kupa Radivoja Koraća prekinuta je sinoć zbog nereda na tribinama i terenu hale Jezero u Kragujevcu, a nastaviće se večeras u 19 časova.
"Sačekaću da se završi utakmica večeras, pa ću tek onda da razgovaram sa odgovornim ljudima iz Zvezde, da obrate pažnju na organizaciju predstojeće utakmice sa Partizanom. Oba kluba se svaki put trude da to bude što bolje, tako da neću ništa posebno da tražim", kazao je Bilić. 
Meč u Kragujevcu prekinut je u 26. minutu pri rezultatu 43:43, a sat vremena kasnije je odlučeno da se nastavi, ali pri zagrevanju su se desili novi incidenti. Posle svega toga, rukovodstvo Košarkaškog saveza Srbije je odlučilo da prekine utakmicu, koja će se nastaviti danas
bez prisustva publike.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger