Headlines News :
Home » , » Ana startovala pobedom u Dohi

Ana startovala pobedom u Dohi

Written By maxtv on понедељак, 11. фебруар 2013. | 21:21


Ana Ivanović zalečila povredu ramena zbog koje nije igrala u prvom kolu FED kupa, i pobedom se vratila na teren, na turniru u Dohi, gde je savladala Tamiru Pašek sa 2:0.
Ana Ivanović se plasirala u šesnaestinu finala Turnira u Dohi pošto je u prvom kolu savladala Tamiru Pašek rezultatom 2:0 (6:1, 6:2).
Ana.jpg
Najboljoj srpskoj teniserki je bilo potrebno samo 66 minuta da izađe na kraj sa 29. igračicom sveta.
Ana je u prvom setu prepustila protivnici samo jedan gem. Osvojila je tri gema u nizu i povela sa 3:0. Potom je Tamira uspela da prekine seriju na svoj servis, ali je usledio novi niz Ivanovićeve, koja je napravila novi brejk, do kraja seta je uzela još dva gema i iskoristila prvu set loptu za 6:1.
U drugom delu igre je Tamira pružila malo jači otpor, ali nedovoljan da spreči ubedljiv trijumf Ivanovićeve. Uspela je da napravi jedan brejk, ali je na svoj servis uzela samo jedan gem, pa su Ani, kao i u prvom setu, bila potrebna 33 minuta da okonča ovaj deo igre i meč posle 66 minta.
U narednom kolu će se sastati sa Simonom Halep, 21-godišnjom Rumunkom, trenutno 49. na VTA listi.
Na turniru u Dohi, koji se igra za nagradni fond od 2.3 miliona evra, učestvuje i Jelena Janković, a prvi meč će odigrati protiv Monike Nikulesku.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger