Headlines News :
Home » , » Srpski atletičari u Istanbulu

Srpski atletičari u Istanbulu

Written By maxtv on петак, 22. фебруар 2013. | 22:11


Atletska reprezentacija Srbije doputovala je u Istanbul, gde će u subotu učestvovati na dvoranskom prvenstvu Balkana. Takmičenja počinju u 13.30 časova, završavaju se oko 18.30. Raspoloženje među srpskim atletičarima na zavidnom nivou.
Kako je saopštio nacionalni atletski savez, u Istanbulu su svi takmičari koje je pozvao savezni selektor Slobodan Popović i u popodbevnim satima odradili su trening u dvorani Atakoj.
Srbija.jpg
Tehnički sastanak je zakazan za sutra u 9:00 sati, kada će se znati i konačne startne liste. Takmičenje počinje u 13:30, a završava se u 18:30 sati. Sutra će nastupiti svi srpski atletičari koji su ispunili normu za učešće na dvoranskom prvenstvu Evrope od 1. do 3. marta u Geteborgu i to će im biti poslednja provera pred najvažnije dvoransko takmičenje u 2013 godini.
Na prvenstvu Balkana boje Srbije u muškoj konkurenciji braniće Asmir Kolašinac (bacanje kugle), Mihail Dudaš (skok motkom i 60 metara), Emir Bekrić (400 metara), Goran Nava (1.500 metara), Nemanja Kojić (800 metara), Marko Antić (60 metara) i Miloš Todosijević (skok u vis), a u konkurenciji atletičarki Ivana Španović (skok u dalj i 60 metara), Jelena Subotić (60 metara) i Amela Terzić (3.000 metara).
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger