Headlines News :
Home » , » Jelena u polufinalu

Jelena u polufinalu

Written By maxtv on петак, 22. фебруар 2013. | 21:28


Jelena Janković plasirala se u polufinale turnira u Bogoti. Srpska teniserka je u četvrtfinalu savladala Rumunku Aleksandru Kadantu sa 2:0, po setovima 6:2, 6:1. U borbi za finale Jankovićeva čeka pobednicu meča između Italijanke Karin Knap i Lare Aruabarene-Vesino iz Španije.
Srpska teniserka Jelena Janković nastavila je sa uspešnim igrama na WTA turniru u Bogoti pošto je večeras savladala Rumunku Aleksandru Kadantu sa 2:0 u setovima - 6:2, 6:1 i plasirala se u polufinale.
Jelena Jankovic 2.jpg
Jeleni prija Bogota
Odlična igra naše Jelene. Od samog starta je kontrolisala meč. Protivnica nije imala rešenja za igru Jankovićeve. U prvom setu naša teniserka je imala malih problema na svoj servis, međutim bila je neumoljiva na servis protivnice. U drugom setu Rumunka je uspela da osvoji samo počasni gem.
U prvom setu viđeno je šest brejkova. Jedina dva gema koja je osvojila Kadanta bila su na servis Jelene. Jankovićeva je lakše osvajala servis e protivnice nego svoje, četiri brejka za 6:2 u prvom setu.
Drugi set doneo je sigurniju igru Jelene. Protivnica je uspela da osvoji svoj prvi servis i povede sa 1:0. Od tog trenutka na terenu je bila samo jedna teniserka. Jankovićeva osvaja šest vezanih gemova, 6:1.
 U borbi za finale Jankovićeva čeka pobednicu meča između Italijanke Karin Knap i Lare Aruabarene-Vesino iz Španije.
Na turniru koji se igra za ukupan nagradni fond od 235.000 dolara drugi reket Srbije uspešna je i u dubl konkurenciji.
Jankovićeva i Aleksandra Krunić kasnije večeras u polufinalu dublova igraju protiv madjarsko-luksemburškog para Timea Baboš/Mendi Minela.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger