Headlines News :
Home » , » Divljanje navijača po Evropi

Divljanje navijača po Evropi

Written By maxtv on петак, 22. фебруар 2013. | 19:39


Prethodna noći bilo je burno na ulicama evropskih gradova na revanšima šesnaestine finala Lige Evrope. Sukobi i divljanja navijača bilo je u više gradova, a najgore su se proveli navijači Borusije iz Menhenglazbaha, koji su izbodeni. Sukobi su se dogodili na ulicama Rima, Harkova, Liona.
Dok su igrači na terenu vodili bitku, navijači mnogih klubova nemilosrdno su se tukli na ulicama. Sve je počelo brutalnim napadom navijača Liona na pristalice Totenhema, u sredu, gde je povređen veliki broj engleskih navijača.
Lion napad.jpg
Pab gde su francuski huligani napali Engleze
Oko 150 navijača Totenhema, koji su sedeli u jednom pabu u Lionu, napala je grupa od oko 50 maskiranih pristalica domaće ekipe.
Ništa bolje nisu se proveli ni navijači Njukasla na gostovanju u Harkovu protiv Metalista. Jedan navijač Njukasla povređen je kada ga je u blizini stadiona napala grupa domaćih navijača. Engleski navijač prevezen je u bolnicu gde je završio sa kopčama na glavi. Nevolje su imali i ostali navijači Njukasla koji su slali „tvitove" gde su pisali da su napadani na više mesta u gradu.
Metalist navijaci.jpg
Navijači Metalista napadali pristalice Njukasla
Mira nije bilo ni na samom stadionu gde su najvatrenije pristalice Metalista pokušale da se probiju do pristalica gostujuće ekipe. Tu su se huligani sukobili sa redarima i policijom koja je uspela na kraju da iskontroliše situaciju.
Rim se i ovoga puta pokazao kao veoma negostoljubiv za goste. Samo nekoliko meseci pošto su navijači Rome izboli pristalice Totenhema, slično su se proveli i navijači Borusije iz Menhenglazbaha.
Lacio huligani.jpg
Lacijali izboli nemačke navijače
Trojicu navijača nemačkog tima izbole su pristalice Lacija neposredno pre početka meča. Na svu sreću, povređeni navijači nisu u životnoj opasnosti.
Zanimljivo je bilo i na utakmici između Fenerbahčea i Bate Borisova. Turski tim je igrao pred praznim tribinama zbog divljanja navijača na jednom od prethodnih mečeva, ali pristalice Fenera ipak su stavile do znanja da su tu.
Baklja Fener.jpg
Turci bakljama zasuli stadion
Tako su navijači ovog turskog kluba lansirali baklje koje su se sa padobranima spuštale na stadion. Prizor je iznenadio sve igrače na utakmici.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger