Headlines News :
Home » , » Jedino je važno da smo prošli dalje

Jedino je važno da smo prošli dalje

Written By maxtv on петак, 22. фебруар 2013. | 10:53


Kapiten fudbalera Čelsija Džon Teri priznao je da je razočaran načinom na koji su "plavci" eliminisali češku Spartu u šesnaestini finala Lige Evrope.
Sinoćnji meč na Stamford Bridžu završen je remijem 1:1, a Čelsi je do izjednačujućeg pogotka došao u drugom minutu sudijske nadoknade preko Edena Azara. U prvoj utakmici, koja je odigrana prošle nedelje u Pragu, engleska ekipa slavila je sa 1:0, takođe golom Azara.
Vaclav-Kadlec-Sparta.jpg
Vaclav Kadlec u neverici
"Razočarani smo posle ovakve utakmice, ali uteha nam je to što smo prošli dalje. Na izjednačujući gol čekali smo do samog kraja, možda je nekad tako i bolje, ali ovo definitivno nije bila partija na očekivanom nivou", kazao je Teri engleskim medijima.
Češka ekipa je u samoj završnici utakmice imala i dva opasna kontranapada iz kojih je mogla da dođe do novog gola i plasmana u osminu finala.
Kapiten Čelsija dodao je da jedino što ga raduje je činjenica da je njegova ekipa stvorila dosta prilika pred golom Sparte.
"Stalno smo napadali, ali sve do samog finiša nismo imali pravu realizaciju. Dobro je što je cela ekipa bila veoma uporna", dodao je Teri.
Celsi-radost.jpg
Kapiten Čelsija ponovio je da svi u timu žele da se osvajanjem Lige Evrope iskupe pred navijačima zbog prerane eliminacije iz Lige šampiona. Protivnik Čelsija u osmini finala LE biće rumunska Steaua.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger