Headlines News :
Home » , » Odličan start juniora

Odličan start juniora

Written By maxtv on петак, 22. фебруар 2013. | 18:24


Sva tri naša predstavnika odlično su startovala u prvom kolu Evroliginog kvalifikacionog turnira. Zveѕda, koja je domaćin ovog turnirea, bila je ubedljiva protiv Albe 94:43, u istoj grupi Mega Vizura je savladala Trevizo 86:71. U V grupi Partiѕan je bio bolji od Praga 86:55.
Juniori Crvene zvezde Telekom silovito su startovali na Evroliginom kvalifikacionom turniru. U prvom kolu A grupe crveno-beli su bez problema ubedljivo savladali berlinksu Albu rezultatom 97:43 (38:15, 20:16, 23:3, 16:9).
Juniori-Zvezda-Alba1.jpg
Pitanje pobednika rešeno je već u prvoj četvrtini kada su na terenu dominirali Brano Đukanović i Dušan Ristić. Zvezda je već u prvih deset minuta stekla dvocifrenu prednost i već tada je bilo jasno da se samo postavlja pitanja sa kolikom razlikom će trijumfovati izabranici trenera Slobodana Klipe.
Posle nešto mirnije druge deonice Crvena zvezda je u trećoj četvrtini ponovo dodala gas a trojkom Đukanovića u 28. minutu na semaforu je pisalo 81:34 u korist crveno-belih.
Prednost je konstantno rasla pa je na kraju završeno pobedom domaćih sa čak 54 poena viška.
O dominaciji Zvezde dovoljno govori podatak da su Berlinci u trećoj deonici ubacili samo tri poena, da su ubedljivo bili bolji u procentu šuta i da su imali čak 16 skokova više.
Rezultati prvog kola:
A grupa:
Crvena zvezda - Alba 97:43
Mega Vizura - Trevizo 86:71
B grupa:
Insep - Cedevita 88:50
Partizan - Prag 86:55
Drugo kolo:
A grupa
Crvena zvezda - Treviz
Mega Vuzura - Alba
B grupa
Partizan - Cedevita
Prag - Insep
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger