Headlines News :
Home » , » Haos u Hrvatskoj zbog Srbije

Haos u Hrvatskoj zbog Srbije

Written By maxtv on четвртак, 21. фебруар 2013. | 09:45

Ni mraz, ni sneg nisu zaustavili hvatske navijače da čekaju kako bi nekako došli do karata za meč sa Srbijom. Redovi formirani još tokom noći ispred prodajnih mesta Tisak medija gde je u devet časova počela prodaja toliko vrednog parčeta papira za meč koji se igra 22. marta na stadionu Maksimir u Zagrebu. HNS primio neverovatnih 60 hiljada zahteva za ulaznice. Pao server sajta za prodaju ulaznica.
Od 35. 000 mesta, koliki je ukupni kapacitet Maksimira, u slobodnu prodaju pušteno je oko 24. 000 karata, saopštio je Hrvatski nogometni savez, ističući da je stiglo skoro 60.000 zahteva za ulaznice.


Od preostalih ulaznica oko 5. 000 je podeljeno udruženjima navijača Dinama i drugih fudbalskih klubova, dok je nekoliko hiljada karata namenjeno visokim gostima, sponzorima i prijateljima saveza.
Hrvatska.jpg
Brojni navijači zauzeli su svoja mesta već nekoliko časova pre ponoći, dok su prvi navijači pred prodajno mesto kod centralnog trga bana Jelačića u Zagrebu došli nešto pre ponoći i svu noć čekali po snegu i hladnoći.
hrvatska 3.jpg
Za red se staraju brojni čuvari i policijske patrole, a pred samim prodajnim mestima postavljene su metalne ograde.
Cene ulaznica kreću se od 250 kuna (33 evra) za tribinu na zapadnoj strani do 50 kuna (6,6 evra) za tribinu na jugu.
Hrvatska 2.jpg
Osim u prodavnicama, ulaznice se mogu kupiti i na internetu, a na njih imaju pravo samo navijači Hrvatske, s obzirom da po dogovoru fudbalskih saveza Hrvatske i Srbije neće biti dolaska srpskih navijača.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger