Headlines News :
Home » , » Najgori meč Barse u poslednjih pet godina

Najgori meč Barse u poslednjih pet godina

Written By maxtv on четвртак, 21. фебруар 2013. | 11:51


Loša igra i poraz Barselone od Milana sa 2:0 u prvom meču osmini finala Lige šampiona dočekana je pravom kanonadom kritika u španskim medijima.
"Barselona je odigrala najgori meč u poslednjih pet godina", ocenila je "Marka" i dodala da je Mesi u tom meču jednostavno "nestao".
Cetiri-spanska-kluba.jpg
Neočekivani problemi
Ipak, ovaj španski sportski dnevnik tvrdi da je vodeći gol Milana neregularan, jer je Zapata igrao rukom u šesnaestercu, posle čega je Boateng smestio loptu u mrežu. Marka je izrazila zabrinutost zbog opasnosti da sva četiri španska kluba - Valensija, Malaga, Real i Barselona ne prođu u četvrtfinale Lige šampiona.
"As" ocenjuje da je protiv Milana igrala "mala Barselona". "El mundo deportivo" navodi da je Barselona "bila neprepoznatljiva i da je potpuno zasluženo izgubila od Milana". Ovaj list se ipak nada "epskom revanšu".
"Barseloni će sada biti potrebna sva njena magija, ukoliko želi da se kvalifikuje u četvrtfinale", tvrdi ovaj španski list.
"Nema izvinjenja za ovakav meč!", navodi "Sport" u naslovu. "Ovo je bilo najgore izdanje Barselone, koja je imala samo jedan šut u okvir gola", tvrdi "Sport", ali na stub srama stavlja i glavnog sudiju Krega Tomsona "koji nije video da je Zapata igrao rukom".
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger