Headlines News :
Home » , » Teniseri Srbije uvereni u trijumf protiv Kanade

Teniseri Srbije uvereni u trijumf protiv Kanade

Written By maxtv on уторак, 10. септембар 2013. | 15:46

U taboru Dejvis kup reprezentacije Srbije vlada optimizam uoči polufinalnog okršaja sa Kanadom. "Bićemo spremni za meč sa Kanađanima. Treniramo punom parom i jedva čekamo da nam se pridruži Novak Đoković. Žao mi je jedino što Viktor nije s nama", rekao je selektor Bogdan Obradović.

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović optimista je uoči polufinalnog meča sa Kanadom, na programu od 13. do 15. septembra u Beogradu.

"Bićemo spremni za meč sa Kanađanima. Treniramo punom parom i jedva čekamo da nam se pridruži Novak Đoković. Žao mi je jedino što Viktor nije s nama", rekao je Obradović na konferenciji za novinare u "Beogradskoj areni". On je posebno naglasio da je teren za meč sa Kanađanima izvanredan.

Janko Tipsarević je, takođe, uveren u pobedu Srbije. "Verujem da će Srbija ostvariti pobedu. Što se moje igre tiče, vratilo mi se samopouzdanje i mnogo bolje igram posle Sinsinatija. Jutros smo nešto slabije trenirali jer smo gledali Novakov meč sa Nadalom. Čini mi se da je u finalu presudila činjenica da je Novak imao manjak samopouzdanja", rekao je Tipsarević.

Nenad Zimonjić je naglasio da se nada pobedi, ali da stvari otežava činjenica što Đoković dolazi kasno, i da će imati malo vremena za adaptaciju.

"Pored toga, Viktor nije s nama i to uveliko otežava naše opcije. Svakako da će konačan rezultat zavisiti u velikoj meri od rezultata prvog dana", rekao je najbolji srpski dubl igrač.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger