Headlines News :
Home » , » Siniša Mihajlović: "Treba raditi na pobedničkom menatlitetu"

Siniša Mihajlović: "Treba raditi na pobedničkom menatlitetu"

Written By maxtv on уторак, 10. септембар 2013. | 23:54

Selektor Srbije Siniša Mihajlović zadovoljan igrom tima u Kardifu. Pokazali smo zrelost... Malo smo kasno počeli da dajemo golove u ovim kvalifkacijama. Treba raditi na pobedničkom menatlitetu.

Zadovoljan sam što ekipa igra sve bolje i bolje, pokazujemo zrelost. Ovo je utakmica u kojoj možeš malo da dobiješ. Da smo izgubili bilo bi da ne vredimo ništa, rekao je Siniša Mihajloić posle po0bede nad Velsom u Kardifu.

Momci pokazali zrelost koja nam je potrebna. Igrali smo ravnopravno sa Hrvatskom i Belgijom i zaslužili više nego što imamo bodova sada, rekao je Mihajlović posle 3:0.

"Malo smo kasno počeli da dajemo golove u ovim kvalifkacijama. Tako je bilo i protiv Velsa, imali smo četri - pet šansi, trebalo je još u prvom poluvremenu da zatvorimo utakmicu", rekao je Miha.

Mihajlović je rekao i da je verovao u tim od početka kvalifikacija.

"Uvek smo dobro igrali u ovim kvalifikacijama, samo je Makedonija bila problem. Ako ostanemo u ovom bloku, odnosno sastavu, bez obzira ko bude bio selektor imamo šansu da se kvalifikujemo na EP", rekao je Miha. "Treba raditi na pobedničkom menatlitetu".
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger