Headlines News :
Home » , » Eurobasket: Pobede livtanije i Hrvatske posle produžetaka

Eurobasket: Pobede livtanije i Hrvatske posle produžetaka

Written By maxtv on недеља, 8. септембар 2013. | 23:13

Litvanija je pobedila Crnu Goru sa 77:70, ali tek nakon dodatnih pet minuta igre. Na identičan način je i Hrvatska savladala domaćina Sloveniju (76:74), i tako joj nanela prvi poraz na kontinentalnom šampionatu. Izreal je stigao do pobede nad Belgijom rezultatom 87:69. Konačno je slavila i Turska, koja je na pleća bacila Švedsku (87:74).

Košarkaška reprezentacija pobedila je, posle produžetka, Crnu Goru sa 77:70 u četvrtom kolu Grupe B Evropskog prvenstva u Sloveniji.

Litvance je do trijumfa predvodio Kšištof Lavrinovič sa 24 poena, dok je u Crnoj Gori najefikasniji bio Tajris Rajs sa 19 poena.

Hrvatska je u Grupi C posle produžetka pobedila domaćina Sloveniju sa 76:74. Najbolji u dresu hrvatskog tima bio je Bojan Bogdanović, koji je imao 24 poena.

Turska je protiv Švedske došla do prve pobede na takmičenju, pošto je u četvrtom kolu Grupe D slavila sa 87:74.

Najefikasniji u turskoj ekipi bio je Ender Arslan sa 22 poena, dok je Ersan Iljasova postigao jedan manje. Najbolji u Š87vedskoj bio Džefri Tejlor sa 18 poena.

Do prve pobede stigla je i selekcija Izraela, koja je u Grupi A savladala Belgiju sa 87:69. Izraelce je predvodio Afik Nisim sa 23 poena.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger