Headlines News :
Home » , » Simon Vukčević novo pojačanje Vojvodine

Simon Vukčević novo pojačanje Vojvodine

Written By maxtv on субота, 10. август 2013. | 19:43

Veoma buran dan u fudbalskom klubu Vojvodina završen je dovođenjem novog pojačanja, u Novi Sad stigao je bivši fudbaler Partizana Simon Vukčević.

Posle odlaska Abubakara i konferencije predsednika Balše Butorovića, poslednja vest koja stiže sa ’Karađorđa’ je da je Vukčević potpisao ugovor na godinu dana.
Crnogorski reprezentativac je prošlu sezonu proveo u ukrajinkom Karpatiju iz Ljvova, a tokom karijere osim Partizana nastupao je za moskovski Saturn, Sporting iz Lisabona i Blekburn.
Simon Vukčević je rođen u Podgorici 29. 01. 1986. Igra na mestu ofanzivnog veziste i polušpica, a dres Crne Gore nosio je 42 puta i postigao dva gola.

Na ovom transferu insistirao je potpredsednik kluba Mateja Kežman, koji je rekao da je dovođenjem Vukčevića prelazni rok verovatno završen, osim ako Vojvodina ne dobije povoljnu ponudu za nekog igrača. Konkretno, radi se o Branislavu Trajkoviću što bi u tom slučaju značilo da bi Voša morala dovesti štopera.

Bivši fudbaler Partizana deveto je pojačanje Vojvodine u ovom prelaznom roku, pošto su pre njega redom stizali Mario Barić, Zoran Popović, Matej Delač, Janko Tumbasević, Stefan Denković, Andrija Kaluđerović, Nikola Leković i Ivan Fatić.

Ukoliko se „crveno-beli“ plasiraju u grupnu fazu lige Evrope slede razgovori sa svim igračima oko produženja ugovora pod boljim finansijskim uslovima.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger