Headlines News :
Home » , » Novak u polufinalu Montreala

Novak u polufinalu Montreala

Written By maxtv on субота, 10. август 2013. | 11:49

Bez imalo muke, Novak Đoković pobedio Rišara Gaskea sa 2:0 (6:1, 6:2) i plasirao se u polufinala turnira u Montrealu. Servis prvog reketa sveta gotovo bez greške. Protivnik u polufinalu, "stari poznanik", Rafa Nadal.

Novak Đoković se plasirao u polufinale turnira u Montrealu pobedom nad Rišarom Gaskeom od 2:0 (6:1, 6:2). 

Najboljem svetskom teniseru bilo je potrebno 52 minuta za plasman u polufinale, pre svega zahvaljujući vrlo sigurnoj igri i odličnom raspoloženju. 

Nakon nešto lošije partije sa Denisom Istominom, Đoković je vrlo lako stiao do pobede protiv Gaskea, kojem je prepustio tri gema u meču.

Prvi reket sveta je odlično otvorio meč, prvi gem osvojio bez izgubljenog poena, a odmah posle napravio brejk. Odličnim servisom Đoković nije pružio priliku Gaskeu da pripreti, a kamoli da načini preokret, pa je srpski teniser osvojio prvi set rezultatom 6:1.

U drugom setu Gaske, deveti teniser sveta je pokazao nešto više, pa je osvojio dva gema, jednostavno, nije mogao ništa protiv Novaka koji je igrao fantastično.

Lako je shvatiti šta je bilo glavno Đokovićevo oružje u ovom meču kada se pogleda statistika, koja govori da je procenat uspešnosti prvog servisa Novaka Đokovića 80 odsto 

Polufinale je na programu u subotu, a u njemu Đoković igra protiv Španca Rafaela Nadala koji je savladao Marinka Matoševića iz Australije sa 6:2, 6:4.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger