Headlines News :
Home » , » JSL: Partizan izbegao bruku

JSL: Partizan izbegao bruku

Written By maxtv on субота, 10. август 2013. | 21:10

Partizan teškom mukom stigao do prvih bodova u novoj sezoni. Crno-beli savladali Novi Pazar sa 4:3, iako su dva puta gubili, i na kraju se svim silama borili za pobedu. Vrlo bitno - Pazarci su u Beograd stigli sa ukupno 11 igrača i bez prvog trenera. Pritom, gotovo celo drugo poluvreme igrali su sa igračem manje. OFK Beograd i Čukarički sigurni na startu nove sezone, Spartak i Sloboda podelili bodove.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom stadionu Novi Pazar sa 4:3 u prvom kolu Super lige Srbije.

Golove za crno-bele postigli su Miloš Jojić u 20, Aleksandar Mitrović u 53. i 56. iz jedanaesterca i Predrag Luka u 88. minutu.  Strelci za Novi Pazar bili su Nemanja Vidaković u 17, Admir Kecap u 34. i Miljan Mutavdžić u 72. minutu.
Novi Pazar je dva puta vodio, ali je u drugom poluvremenu igrao sa igračem manje, a pritom, važno je reći da su hrabri Pazarci u Beograd stigli sa svega 11 igrača, i bez prvog trenera, jer zbog neizmirenih obaveza nisu mogli da licenciraju ostale igrače.

Fudbaleri OFK Beograda i Čukaričkog zabeležili su pobede u prvim utakmicama Super lige Srbije, dok su Sloboda iz Užica i Spartak iz Subotice odigrali nerešeno.
OFK Beograd je na svom stadionu na Karaburmi došao do minimalne pobede od 1:0 protiv Voždovca, dok je na Banjici Rad poražen od Čukaričkog sa 0:1, a Sloboda i Spartak odigrali su nerešeno 1:1.
"Romantičari" su do jedinog gola na meču došli iz jedanaesterca u 34. minutu. Gol sa bele tačke postigao je Marko Petković, a prethodno je u kaznenom prostoru Goran Dragović oborio Vladana Adžića.
OFK Beograd je tokom većeg dela meča kontrolisao igru, a u par navrata je mogao i do veće prednosti.

Prvi gol u ovogodišnjem šampionatu postigao je Čukarički, a strelac je bio Dragoljub Srnić u petom minutu.
"Brđani" su do gola došli posle kornera koji je izveo Igor Matić, a posle kog je najbolje odreagovao Srnić, koji je iz neposredne blizine savladao Filipa Kljajića.

U Užicu su Sloboda i Spartak odigrali nerešeno. Domaća ekipa je u 52. minutu preko Aleksandra Pejovića došla do vođstva, da bi već u 55. Spartak izjednačio golom Vladimira Torbice.
Sloboda je tokom celog meča napadala gol Branimira Aleksića, ali ipak nisu uspeli da dođu do još jednog gola i tri boda.

Fudbaleri Partizana od 19.00 časova igraju kod kuće protiv Novog Pazara, dok se od 20.00 sastaju Jagodina - Napredak i Radnički Niš - Radnički 1923.

Sutra Crvena zvezda gostuje Javoru, dok Vojvodina dočekuje Donji Srem.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger