Headlines News :
Home » , » Oumaru u Beverenu

Oumaru u Beverenu

Written By maxtv on субота, 10. август 2013. | 13:04

Jedan od najboljih stranaca u istoriji Vojvodine rastao se sa novosadskom ekipom koja je herojskom partijom nedavno prošla u treću rundu kvalifikacija za Ligu Evrope. Kamerunac će narednih sezona nositi dres belgijskog Beverena.

Vojvodini posle 2:2 na “Karđorđu” u prvom susretu drugog kola kvalifikacija protiv Burse nisu davane velike šanse za prolaz u narednu fazu. Međutim, izabranici Marka Nikolića predvođeni Abubakarom Oumaruom šokirali su tursku ekipu i sa tri gola prošli dalje.

U ekipi Beverena odlučili su da više ne žele da čekaju i na “Karađorđe” je stigla ponuda od 700 000 evra koliko je pisalo u otkupnoj klauzuli kamerunskog napadača, koji je i pre toga izrazio želju da se oproba u nekoj od evropskih liga. Upravi Vojvodine bile su vezane ruke i brzonogi Oumaru naredne sezone definitivno neće tresti mreže u Jelen Superligi.

Oumaru je pre Vojvodine u Srbiji branio boje OFK Beograda i Crvene zvezde a u Beverenu će se pridružiti srpskim internacionalcima Milošu Mariću i Daliboru Veselinoviću, kao i bivšem napadaču Zvezde, Ivanu Tričkovskom.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger