Headlines News :
Home » , » Bundesliga: Minimalac Bajerna, katastrofa Hamburga

Bundesliga: Minimalac Bajerna, katastrofa Hamburga

Written By maxtv on субота, 17. август 2013. | 18:44

Bajern neubedljiv protiv Ajntrahta, samo jedan gol Bavaraca - ipak dovoljan za bodove. Volfsburg "rasturio" Šalke. Hofenhajm napunio mrežu HSV-a u gostima.

Navijači Bajerna očekivali su svakako punu mrežu Ajntrahta, ali su na kraju morali da budu zadovoljni pobedom sa samo jednim golom.

Bajern je na gostovanju pobedio sa 1:0, golom Mandžukića, u 13 minutu meča. Iako je Bajern napadao do kraja meča, ispostavilo se da je to bio jedini gol na meču, koji je Bavarcima doneo tri boda.

Najubedljiviji, i verovatno neočekivano dobri, u današnjim utakmicama bili su fudbaleri Hofenhajma, koji su gostovali HSV-u. Gosti su poveli već u petom minutu golom Roberta Firmina, ali je do kraja poluvremena Hamburg je izjednačio pogotkom Rafaela van der Varta iz penala u 44. minutu.

U drugom poluvremenu igrao je samo jedan tim. Hofenhajm je čak četiri puta zatresao mrežu Hamburga. Golove su postigli Kevin Voland u 50. minutu, Entoni Modeste u 67. i 74, dok je peti gol na utakmici u 77. minutu postigao Vestergard.

Poput, HSV-a katastrofu je pretrpeo i Šalke. Posle mirnih 0:0 u prvom poluvremenu, Volfsburg je dodao gas, i terorisao odbranu Šalkea do kraja meča.

Mreža se zatresla prvi put u 55. minutu, a vođstvo Volfburgu doneo je Robin Konče na asistenciju Ivana Perišća. Prednost je duplirao Vijeirinja u 61. minutu, a šest minuta kasnije stralac je bio i Naldo. Konačan rezultat postavio je Stefan Kučke u 90. minutu.

Verder je na svom terenu pobedio Augzburg sa 1:0 i tako tom klubu naneo i drugi poraz u prvenstvu. Jedini gol na meču postigao je Mehmet Ekiči u 22. minutu.

Istim rezulatatom trijumfovao je i Bajer iz Leverkuzena protiv Štutgarta u gostima, ali je jedini pogodat postigao domaći igrač - Danijel Švab u 42. minutu.

Majnc je u gostima pobedio Frajburg sa 2:1, a sva tri gola viđena su u roku od osam minuta. Poveo je Majnc u 64. minutu posle gola Nikija Zimlinga, a četiri minuta kasnije mrežu Frajburga zatresao je i Nikolaj Miler. Domaći fudbaleri uspeli su samo da smanje rezultat u 71. minutu posle gola Sebastijana Frisa.

Danas se još sastaju Menhengladbah i Hanover.

Rezultati i strelci 2. kola Bundeslige:

Volfsburg - Šalke 4:0 (Konče 55, Vijeirinja 61, Naldo 67, Kučka 90+2)

Štutgart - Bajer Leverkuzen 0:1 (Švab autogol 43)

Frajburg - Majnc 1:2 (Frejs 71 - Cimling 65, Meler 69)

Verder - Augzburg 1:0 (Ekiči 22)

Ajntraht Frankfurt - Bajern 0:1 (Mandžukić 13)

Hamburger - Hofenhajm 1:5 (Van der Vart 44. penal - Frimino 5, Voland 51, Modeste 67, 74, Vestergard 77)

Borusija Menhengladbah - Hanover (18.30)

Nedelja:

Nirnberg - Herta (15.30)

Borusija Dortmund - Ajntraht Braunšvajg (17.30)
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger