Headlines News :
Home » , » Nastavlja se fudbalska Jelen Superliga Srbije

Nastavlja se fudbalska Jelen Superliga Srbije

Written By maxtv on субота, 17. август 2013. | 11:11

Nastavlja se fudbalska Superliga, lopta ponovo u drugom planu zahvaljujući međusobnim prepucavanjima klubova, protestu protiv Tomislava Karadžića. Zvezda traži iskupljenje protiv Jagodine, Partizan na teškom gostovanju u Nišu. Voša u Beogradu protiv Voždovca želi do pobede.

Utakmicama drugog kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Partizan igra u Nišu protiv Radničkog, Crvena zvezda na svom terenu igra protiv osvajača Kupa Jagodine.

 Utakmice drugog kola igraju se od 17.30, osim meča Zvezde i Jagodine koji počinje pola sata kasnije i duela u Nišu između Radničkog i Partizana čiji je početak u 19 sati. Poslednja utakmica drugog kola igra se u nedelju od 19 sati, kada u Beogradu igraju Čukarički i Sloboda.

Fudbaleri Partizana pokušaće u Nišu da poprave utisak iz prve prvenstvene utakmice protiv Novog Pazara i osvoje tri boda koja će ih ostaviti u vrhu tabele. Takođe i Radnički traži drugu pobedu na početku šampionata, nakon što je u prvom kolu bio bolji od Radničkog iz Kragujevca (2:0). Iz niškog kluba saopšteno je da vlada veliko interesovanje za utakmicu i da se očekuje pun Čair.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Jagodine i pred svojim navijačima pokušaće da se iskupe za prošlonedeljni poraz od Javora (2:4). Osvajač Kupa Srbije Jagodina startovala je porazom od Napretka (0:2), pa će u Beogradu tražiti prve bodove u novom šampionatu.

Iz Zvezde je najavljeno da će utakmica početi sa pet minuta kašnjenja zbog protesta protiv predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.

Fudbaleri Vojvodine igraju u Beogradu protiv Voždovca i žele da nadoknade kiks iz prvog kola, kada su na svom terenu odigrali bez golova protiv Donjeg Srema. Voždovac je u prvom kolu izgubio od OFK Beograda sa 0:1.

Fudbaleri Novog Pazara igraju na svom terenu protiv Rada, a obe ekipe traže prve bodove u novom prvenstvu. Prošle nedelje "građevinari" su izgubili od Čukaričkog (0:1), dok je Novi Pazar izgubio od Partizana (3:4).

Radnički u Kragujevcu igra protiv Napretka za prve bodove u ligi, a Kruševljani žele nova tri boda kako bi ostali u vrhu tabele.

Donji Srem na svom terenu igra protiv Javora, Spartak u Subotici dočekuje OFK Beograd, dok će Čukarički igrati protiv Slobode. Meč se igra u večernjem terminu, pošto je klub postavio reflektore na stadionu na Banovom brdu.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger