Headlines News :
Home » , » "Orlićima" nije bitno ko je rival

"Orlićima" nije bitno ko je rival

Written By maxtv on недеља, 28. јул 2013. | 13:52

Mladi reprezentativci Srbije Uroš Đurđević i Marko Pavlovski nadaju se plasmanu u finale U19 Evropskog prvenstva, ističući timski duh koji krasi "orliće".
Srbija će u ponedeljak igrati protiv Portugala u polufinalu Evropskog prvenstva u Litvaniji, nakon što je bila prva u Grupi B ispred Francuske.
Kapiten Pavlovski i napadač Đurđević ističu snagu tima kao glavnu odliku Srbije, naglašavajući da svih 18 igrača može da se bori sa bilo kojim rivalom.
"Dugo smo zajedno, celu godinu. Jedinstvo tima je ključan faktor", rekao je Đurđević koji je objasnio zašto je selektor Ljubinko Drulović morao da za meč sa Francuskom izmeni skoro pola tima 

"Morali smo da odmorimo neke igrače jer su bili umorni, nekoliko njih je odsustvovalo jer bi zbog žutog kartona protiv Francuske propustili polufinale, a potrebni su nam svi raspoloživi igrači", rekao je mladi napadač Rada. 

Nakon dve startne pobede, nad Turskom i Gruzijom, izgledalo je da će Francuska da nanese prvi poraz našem timu, ali je kapiten Pavlovski sjajnim golom iz slobodnog udarca doneo Srbiji prvo mesto u grupi. 

"Uvek vežbamo različite postave na treninzima. Svih 18 momaka može da se suprotstavi bilo kom timu. Dajemo sve od sebe i igramo odlično, kao protiv Francuske", rekao je kapiten U19 selekcije. 

Prvo poluvreme protiv Francuske je bilo problematično, ekipi sa nekoliko novih igrača u postavi je trebalo vremena da se uigra. 

"Nekoliko igrača je nedostajalo, pa je novim igračima bilo potrebno vremena da uđu u ritam, jer su prvi put igrali na velikom takmičenju. Pokazali smo veliki karakter, posebno kada smo u drugom poluvremenu zaigrali rasterećeno iako je bio veoma važan meč", rekao je Pavlovski

"Ponosan sam što sam kapiten ovoj grupi momaka", dodao je Pavlovski koji je uz Đurđevića konstantovao da nije upoznat za narednim rivalom jer nije važno ko je protivnik. 

"Nismo analizirali nikoga, fokusirali smo se na našu grupu. Imali smo tri dana da se spremimo, da odmorimo noge, videćemo šta će biti, nadam se da možemo pobediti svakoga", rekao je Pavlovski.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger