Headlines News :
Home » , » Lane Jovanović: Da se vratim? A 99% želi da ode

Lane Jovanović: Da se vratim? A 99% želi da ode

Written By maxtv on недеља, 28. јул 2013. | 10:18

Milan Lane Jovanović indirektno je odbacio mogućnost povratka u srpski fudbal i najavio moguć kraj karijere ukoliko ne pronađe dovoljno dobar klub.
foto: StarSport
Jovanović je na kraju prošle sezone okončao saradnju sa belgijskim Anderlehtom, a poslednjih nedelja se priprema u Srbiji, dok čeka eventualni novi angažman.
"Ne mogu da kažem da sam doneo konačnu odluku. Ovih dana intenzivno razmišljam o tome i sebe sam pripremio i na takav epilog – to je više nego sigurno. Prvi put to sada javno kažem", rekao je Lane.
Često se pominjalo da bi Lane mogao da dođe u Crvenu zvezdu, mada je on još pre nekoliko meseci u intervjuu za B92 rekao da se ne bi vratio da igra fudbal u Srbiji, gde ga žele i Partizan i Vojvodina. 

"Prija mi što je tako i bio bih iznenađen da je drugačije. Ne potcenjujem srpski fudbal, ali ostavimo emocije po strani. Da pomenuta tri kluba, inače dugogodišnji brendovi srpskog fudbala, pripadaju nekom drugom ambijentu, u fudbalskom smislu izazovnijem, prihvatio bih da razgovaramo. Ovako, da se u ovim godinama vraćam tamo odakle 99 odosto igrača želi da ode, to zaista ne bi imalo smisla",potvrdio je svoj stav Jovanović i u izjavi za "Žurnal". 

Očekivalo se ipak da Jovanović karijeru nastavi u Kini kod Radomira Antića, ali je Šandong ipak potrošio mnogo veći novac na Brazilca Vagnera Lava iz moskovskog CSKA. 

"Na izvestan način to mi je pokvarilo planove. Čekao sam da se možda otvori još jedno mesto za stranca, ali ništa od toga. Prelazni rok je u Kini zatvoren. Šta da se radi, nije nam se dalo da radimo ponovo (sa Antićem). Međutim, to neće uticati na naš odnos, koji je bio i ostao čist, do kraja obostrano korektan i pošten", jasan je Lane. 

Jovanović ima rok do 31. avgusta da pronađe novi tim, kada se zatvara prelazni rok u Evropi. Srpski fudbaler i dalje ima visoke ambicije. 

"Čekaću do tada, možda se nešto otvori. Imam 32 godine i još mi se igra fudbal. Fizički se odlično osećam i po tome bih mogao da odigram na visokom nivou još tri do pet godina. Ali, to bi morao da bude dobar klub. Nisam čovek koji bi igrao u klubu bez ozbiljnih ambicija", zaključio je Jovaniović.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger