Headlines News :
Home » , » Ivan Fatić potpisao za Vojvodinu

Ivan Fatić potpisao za Vojvodinu

Written By maxtv on недеља, 28. јул 2013. | 22:31

Ivan Fatić, 24-godišnji Crnogorac obavezao se danas na vernost Vojvodini. 



Iako je nedelja po pravilu namenjena kao dan za odmor za čelnike novosadskih “ Lala” nema predaha u želji da se ekipa što bolje pripremi za izazove koji dolaze u sezoni koja je tek počela. Hodajući u tom smeru danas je potpisan ugovor sa Ivanom Fatićem, 24-godišnjem fudbaleru koji je kao vrlo mlad igrač napustio Srbiju i otisnuo se prvo u Šiaso u Švajcersku a zatim na Azurnu obalu. Kjevo i Inter su bile polazne stanice u toj avanturi, nastupao je za njihove omladinske kategorije a onda se izgubio na prelazu u seniorski tim.

Ređale su se pozajmice u Vićencu, Salernitanu, zatim prelazak u Đenovu pa odatle pozajmica u Ćezenu, onda transfer u staru sredinu Kjevo, ali i tada kreću pozajmice u Empoli, Veronu i Leće. Što je još bitnije za spomenuti nigde se nije naigrao u tim klubovima.

Fatić je krenuo u omladinskoj školi Zvezde a tu umalo i da završi ovoga leta u ovoj možemo reći čuvenoj potrazi Crvene zvezde za štoperima koja je konačno okončana pre par dana. Ipak najkonkretnija je bila Vojvodina koja tako nakon Nikole Lekovića u poslednjih par dana dobija još jedno pojačanje u poslednjoj liniji tima.

Zvanično predstavljanje Ivana Fatića i Nikole Lekovića biće u ponedeljak od 13:00 u Media centru “Vujadin Boškov”.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger