Headlines News :
Home » , » Dragan Đurić: Mitrović ostaje u Partizanu

Dragan Đurić: Mitrović ostaje u Partizanu

Written By maxtv on недеља, 28. јул 2013. | 08:08

Predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je da je klub odbio ponudu Anderlehta za mladog napadača Aleksandra Mitrovića.
partizan.rs
Čelnici Anderlehta boravili su u Beogradu prethodnih dana kako bi kompletirali transfer Luke Milivojevića iz Zvezde, želeli su da obave i kupovinu u Humskoj, ali su ostali bez mladog reprezentativca.
"Želeli su odmah da kupe Mitrovića, ali kako možemo da ga prodamo tek za pola godine ili godinu dana, morali smo da ih odbijemo", istakao je Đurić za "Žurnal".
U celu priču uključio se novi menadžer Partizanovog igrača, nekadašnji fudbaler Anderlehta Nenad Jestrović. 

"Mi nemamo ništa sa Jestrovićem, pregovarali smo sa Anderlehtom direktno, poslali su ponudu pre nedelju dana, ali ne možemo da je prihvatimo. Objasnio sam im i zašto", dodao je prvi čovek Partizana. 

Ipak, Jestrović veruje da će Mitrović nastaviti karijeru u Briselu. 

"Nismo postigli dogovor, sastanak je trajao tri sata. Verujem da će se dobro završiti, Aleksandar je voljan da pređe u Anderleht. Dali smo im reč. Ako se pojavi neki drugi klub, sa 10 ili 15 miliona, moraćemo da ih odbijemo. Spremni su da čekaju Mitrovića do 1. septembra", rekao je Jestrović koji je istakao da bi ovaj transfer bio najveći u istoriji Anderlehta. 

"Belgijanci izuzetno cene centarfora Partizana, uvereni su da je pred njim blistava budućnost. I moj klijent želi da napreduje. Ovakvu šansu ne bi trebalo propustiti. Ja sam stavio ime i prezime iznad svega. Znate kakav sam trag ostavio u Anderlehtu za pet godina. Nadam se da će se klubovi dogovoriti, ja sa Mitrovićevim ocem putujem u Brisel", istakao je Jestrović. 

Anderleht je navodno ponudio 5 miliona evra koje bi isplatio u ratama, što "crno-belima" nije odgovaralo. Jestrović je istakao da bi Partizan odmah dobio 2,5 miliona. Mitrović u Partizanu godišnje zarađuje 12.000 evra, dok bi u Anderlehtu imao mnogo veća primanja.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger