Headlines News :
Home » , » Delfini, nema opuštanja!

Delfini, nema opuštanja!

Written By maxtv on недеља, 28. јул 2013. | 10:57

Srbija, posle Australije, Mađarske, i Kine, igra protiv Rumunije za prolaz u četvrtinu finala Svetskog prvenstva. Rumunija nije rival koji zna da nas ugrozi, ali sada tražim maksimalan ulazak u igru, bez opuštanja nijednog trenutka, kaže selektor Dejan Savić. Utakmica između Srbije i Rumunije igra se od 17.30, uz direktan prenos na našem sajtu.
Selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić kaže da su misli usmerene samo na utakmicu sa Rumunijom u osmini finala Svetskog prvenstva, ali da to nije rival koji može ozbiljnije da ugrozi njegovu ekipu.
Vaterpolo.jpg
"Ulazimo u drugi deo prvenstva, naše je da radimo i da u ovoj situaciji učinimo sve da meč dočekamo spremni. Samo mi je Rumunija u glavi. Nije to onaj rival koji je znao da nas ugrozi, ali sada tražim maksimalan ulazak u igru, bez opuštanja nijednog trenutka", rekao je Savić uoči duela sa Rumunijom.
Filip Filipović očekuje bolju igru reprezentacije u nastavku, iako je zadovoljan dosadašnjom igrom.
"Očekujem da u nastavku takmičenja zaigramo bar 20 do 30 odsto bolje. Dosadašnjim delom sam delimično zadovoljan, najviše reakcijom protiv Mađara, kada su pretili da anuliraju našu prednost", naveo je Filipović.
Sa druge strane, selektor Rumunije Vlad Hadžiju svestan je da će njegova ekipa teško izaži kao pobednik iz današnjeg duela.
"Verovatno nećemo pobediti Srbiju, ali verujem da ovaj tim može da igra sve bolje i bolje", rekao je selektor Rumuna.
Utakmica između Srbije i Rumunije igra se od 17.30, uz direktan prenos na našem sajtu.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger