Headlines News :
Home » , » FK Partizan: Dobro je što nas je Ludogorec potcenio

FK Partizan: Dobro je što nas je Ludogorec potcenio

Written By maxtv on уторак, 30. јул 2013. | 11:11

Fudbaleri Partizana otputovali su u Bugarsku gde će odigrati prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv, pokazalo se, vrlo dobre ekipe Ludogoreca. Dobro je ako su nas Bugari potcenili, ali mi idemo da pokažemo ko smo i šta smo i da pobedimo, rekao je Marko Šćepović.
Fudbaler Partizana Marko Šćepović rekao je, uoči puta u Bugarsku na prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Ludogorecom, da bi bilo veoma dobro ako bi ih rival potcenio i da je sada prava prilika da crno-beli pokažu "ko su i šta su".
Partizan-2.jpg
"Moramo da odigramo kako najbolje znamo i umemo da nam se ne bi ponovile utakmice protiv Širaka. Na pripremama smo pokazali da možemo da igramo dobro, doduše tamo nije bilo pritiska, dok je ovo potpuno drugačije. Dobro je ako su nas Bugari potcenili, ali mi idemo da pokažemo ko smo i šta smo i da pobedimo. Znamo da imaju dobru ekipu, da umeju da igraju fudbal, ali verujemo u sebe", izjavio je Šćepović.
Iskusni defanzivac Milan Obradović, koji bi trebalo da debituje u crno-belom dresu takođe očekuje dobar rezultat, a to je po njegovom mišljenju i remi sa postignutim golom.
"Kvalitetno smo se spremili za ono što nas čeka. Trenirao sam sa ekipom prethodnih nedelju dana i dobro sam se uklopio. Očekujem da ću zaigrati i to na poziciji desnog štopera. Za nas je možda i bolje ako nas Bugari potcene, a dobar rezultat bio bi i remi, uz postignut gol", rekao je Obradović.
Partizan.jpg
Trener Vuk Rašović na put je poveo 20 igrača, među kojima je i Kamerunac Erik Đemba Đemba, a u odnosu na mečeve sa Širakom nema povređenog Miloša Ostojića.
Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Ludogoreca i Partizana igra se sutra od 19.30 sati u Razgradu.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger