Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Novak sigurno u drugo kolo

Vimbldon: Novak sigurno u drugo kolo

Written By maxtv on уторак, 25. јун 2013. | 17:34

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, uspešno je startovao na najčuvenijem teniskom turniru na svetu. Srpski teniser je u prvom kolu Vimbldona rezultatom 3:0 (6:3 7:5 6:4) savladao neugodnog Nemca Florijana Majera, za ukupno 118 minuta provedenih na terenu. 
U sva tri seta Novaku je bio dovoljan jedan brejk, ali i siguran servis za ubedljiv trijumf na kraju meča. Novak je odlično otvorio prvi set, poveo 3:0 a potom ne dozvolivši protivniku čak ni brejk loptu, zadržao svoj servis i osvojio taj deo igre.

Pri rezultatu 1:1 u drugom setu Novak je propustio čak 6 brejk lopti pa se igralo “gem za gem” sve do rezultata 5:5. Ovoga puta, Đoković koristi drugu brejk loptu i potom na svoj servis privodi i drugi set kraju.

Poslednji set je dosta ličio na prvi jer je Srbin bolje otvorio taj deo igre napravivši brejk na samom startu, da bi do kraja seta solidno servirao i stigao do pobede iskoristivši prvu meč loptu.

Đoković će u drugom kolu igrati protiv pobednika meča između Rejnoldsa i Džonsona, te bi shodno reputaciji trebalo da ima lakši zadatak nego danas u prvom kolu turnira.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger