Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Đoković kreće protiv Majera

Vimbldon: Đoković kreće protiv Majera

Written By maxtv on уторак, 25. јун 2013. | 12:31

Novak Đoković u utorak igra svoj prvi meč na ovogodišnjem Vimbldonu. Protivnik najboljem teniseru sveta biće Nemac Florijan Majer, a meč neće početi pre 15.30.
Prvi dan Vimbldona za srpske tenisere prošao je više nego uspešno, sada je vreme za Novaka Đokovića. Najbolji teniser sveta u prvom kolu Otvorenog prvenstva Engleske sastaje se sa Florijanom Majerom, a očekuje se da meč neće početi pre 15.30.
Djokovic.jpg
Nemac je trenutno 34. teniser sveta, a najbolji plasman mu je bilo 18. mesto. Ipak, trava je Majerova omiljena podloga, što pokazuju i dva plasmana u četvrtfinale moćda i najvećeg turnira na svetu.
"Znam šta da očekujem, on je nezgodan teniser sa neobičnim stilom igre. Može da bude veoma opasan na travi, uživa da igra na njoj. Tu je tokom karijere beležio najbolje rezultate. Ima snažan bekhend, visok je, može dobro da servira i solidno se kreće. Mislim da je on težak suparnik za prvo kolo", rekao je Novak o rivalu u prvoj rundi.

Srpski teniser u tri dosadašnja meča protiv Majera nije izgubio ni set, uključujući i prošlogodišnje četvrtfinale baš na Vimbldonu.
Meč između Đokovića i Majera zakazan je kao drugi na Centralnom terenu, a ne bi trebalo da počne pre 15.30.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger