Headlines News :
Home » , » Uskoro fudbalski meč Republika Srpska - Srbija !?

Uskoro fudbalski meč Republika Srpska - Srbija !?

Written By maxtv on уторак, 25. јун 2013. | 19:50

Fudbalski savez Republike Srpske uputio zvaničan zahtev Fudbalskom savezu BiH za odigravanje prijateljske utakmice protiv reprezentacije Srbije.
Fudbalski savez Republike Srpske uputio je zvaničan zahtev Fudbalskom savezu BiH za odigravanje prijateljske utakmice protiv reprezentacije Srbije.
srbija.jpg
Ukoliko ovaj zahtev ne bude prihvaćen, iz FSRS ističu da će "Fudbalska vlada" zajedničkog saveza opet razmotriti tu odluku najkasnije do 10. jula, kada bi trebalo da se održi još jedna sednica FSBiH u Sarajevu.
Za odigravanje utakmice koja je već izazvala brojne polemike na zapadnom Balkanu, zeleno svetlo daće FIFA i UEFA.
Institucije iz Ciriha i Niona mogu stopirati eventualnu odluku FS BiH, kako su nedavno i učinili prilikom zahteva za odigravanje meča Zrinjski - Hrvatska, koji je bio planiran za 1. jun u Mostaru.
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić još ranije je od Sepa Blatera zatražio dozvolu za odigravanje ove utakmice, čiji bi domaćin bila Banjaluka, ali osim načelne saglasnosti, konkretnog dogovora nije bilo.
"Nadamo se skorom odgovoru, naravno, uz podršku Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Ove stvari se rešavaju na način da niko ne bude previše zadovoljan, ali i previše nezadovoljan", istakao je Karadžić prilikom nedavne posete prvog čoveka FIFA Beogradu.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger