Headlines News :
Home » , » Vaterpolo: Poraz koji obećava

Vaterpolo: Poraz koji obećava

Written By maxtv on среда, 19. јун 2013. | 20:22

Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je od A selekcije Grčke sa 12:3 (3:1, 1:1, 4:0, 4:1), u prvoj utakmici turnira na Mediteranskim igrama u Mersinu. Naredni meč naša selekcija igra protiv Italije u petak.
Mladi vaterpolisti Srbije pružali su otpor u prve dve četvrtine, ali su u nastavku snaga i iskustvo reprezentacije Grčke došle do izražaja, tako da je meč završen ubedljivom razlikom.
Juniori-1.jpg
"Nemam zašto da budem nezadovoljan, momci su se borili koliko su mogli. Ovo je mnogo jači tim od nas, znali smo da postoji velika razlika u kvalitetu i to su Grci danas pokazali. Imajući u vidu da igramo protiv mnogo jačih ekipa dao sam im zadatak da igraju slobodno i da pokušaju da se igrom i nadmetanjem odupru objektivno jačim protivnicima. Sigurno je da nećemo igrati tako da idemo na što manju razliku, pokušaćemo da igramo najlepše što u ovom trenutku možemo i da to iskoristimo kao veliko iskustvo", rekao je po završetku meča trener reprezentacije Srbije Vladimir Vujasinović.
Tim Srbije igrao je u sastavu Mitrović, Tanasković, Maksimović, Vasić, Gogov, Stojanović, Manojlović, Rašović, Ranđelović, Eškert, Matković, Obradović, Vitorović.
Sledeći meč vaterpolisti Srbije igraju u petak 21. juna od 17.30 sati po lokalnom vremenu protiv reprezentacije Italije.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger