Headlines News :
Home » , , » Greg Popovič: U Evropi prave faul, ovde ne (VIDEO)

Greg Popovič: U Evropi prave faul, ovde ne (VIDEO)

Written By maxtv on среда, 19. јун 2013. | 17:25

Da je trener San Antonija Greg Popovič odlučio da pravi faul u poslednjem napadu i spreči šut Majamija za tri poena, verovatno bi sad govorili o novom šampionskom prstenu za ''mamuze''. Ali nije, rešio je da brani napad, da se kocka i - izgubio je. Srećom po njega, priliku za popravni njegov tim će imati ali će zadatak biti zantno teži.
Popularni "kouč Pop" je na konferenciji za štampu nakon fantastične šeste utakmice finalne serije rekao da ni ti jednog trenutka nije razmišljao da eventualnim faulom spreči domaćina da dođe do produžetka.

"Svesni smo da smo možda mogli da faulom sprečimo Majami da pogodi trojku. Znamo da se to radi u Evropi, ali ja nisam ni sekunde razmišljao na tako nešto. To ovde nije običaj",rekao je Popovič.
On je u svom stilu objasnio da i način na koji će se ekipa vratiti posle pretpljenog šoka i nesrećno izgubnjene utakmice za titulu. 
"Lako nam je da se vratimo. Sednemo u autobus, prođemo kroz rampu, uđemo u dvoranu, odradimo zagrevanje. Tako ćemo se vratiti u ovu Arenu i spremiti za meč", dodao je Popovič.
O toku utakmice Popovič je kratko rekao:
''Bila je ovo strašno dobra i strašno teška utakmica. Bilo je puno grešaka a na kraju su oni izašli kao pobednici. Mi jesmo bili napeti, ali napet je bio i Majami'', završio je Popovič.
San Antonio je izgubio šestu utakmicu finalne serije u Majamiju sa 103:100 nakon produžetka, koji je Hit rešio trojkom Reja Alena 5, 4 sekude pre kraja. 
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger