Headlines News :
Home » , » Rus nokautirao Ridika Bouvija

Rus nokautirao Ridika Bouvija

Written By maxtv on среда, 19. јун 2013. | 12:11

Ridik Bouvi, nekadašnji bokserski šampion superteške kategorije imao je neslavan povratak u ring, doduše u tajlandskom boksu. Bouvija je žestokim udarcima u noge nojautirao 30-godišnji ruski borac Levgen Golovin. "Ovo je mnogo teže od boksa", prokomentarisao je Bouvi nakon meča.
Nekadašnji šampion, strah i trepet superteške kategorije, gorostasni Ridik Bouvi prošle nedelje oprobao se u tajlandskom boksu i nije se proslavio. Čovek koji je u najboljim danima obarao i Ivandera Holifilda, na meču održanom na plaži u Pataji na Tajlandu, poklekao je na meču protiv ruskog borca Levgena Golvovina.
Ridik-Bouvi.jpg
Bouvijeve noge nisu izdržale
 „Mnogo je teže od boksa", rekao je 45-godišnji Bouvi nakon što ga je nokautirao ruski borac.
Bouvi je i u 45. godini rešio da uđe u konopce, ali ne kao bokser već kao kik-bokser. Kao razlog naveo je da mu je dosadno u penziji  kao i da mu je bila potrebna finansijska „injekcija". Nekadašnji američki bokser je na ovom porazu zaradio 100.000 funti.
Meč je možda bio atraktivan zbog samog Bouvija, ali za ruskog borca to je bila rutinska pobeda.
Ridik-Bouvi1.jpg
Ruski kik-bokser nokautirao bivšeg bokserskog šampiona
Bouvi, koji sada teži 136 kilograma na meču je bio previše spor, jedva da je stigao da zamane ka protivniku a trpeo je snažne udarce u noge. Golovin je savršenom taktikom, malo po malo, udarcima u donje ekstremitete skroz paralisao protivnika koji je na kraju poklekao. Bouvi je pet puta gubio ravnotežu od primljenih udaraca u noge i padao pre nego što je sudija prekinuo meč.
„Uvek mogu da se oporavim od udaraca u glavu ili telo, ali kada te neko šutne u noge onda bol duže traje. Noge me i dalje jako bole, a već je prošlo 15 minuta od kraja borbe", rekao je Bouvi neposredno nakon meča.
Ridik-Bouvi2.jpg
Tajlandski boks teži od klasičnog boksa priznao Bouvi
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger