Headlines News :
Home » , » Nelson: Odbrana i timska igra vode u finale

Nelson: Odbrana i timska igra vode u finale

Written By maxtv on субота, 1. јун 2013. | 18:10

"U odlučujućem meču protiv Mega Vizure moramo biti mnogo agresivniji u odbrani, što bi nam omogućilo lake poene u tranziciji", kaže Demarkus Nelson, koji smatra da je u Kruševcu izostala timska igra. Radonjić na dan meča odlučuje da li će Rakočević moći da igra.
Plejmeker Crvene zvezde Demarkus Nelson smatra da je u drugom meču polufinala plej-ofa protiv Mega Vizure izostala timska igra, ali da je siguran u bolju partiju u "majstorici" i plasman u finale.
Nelson.jpg
"Bili smo slabi u tranziciji i nikako nismo uspevali da uhvatimo ritam i dođemo do brže igre koja nam više odgovara. Sve te stvari moramo da ispravimo i u nedelju odigramo znatno agresivnije, naročito u odbrani. Ovo je odlučujuća bitka za finale, svi smo veoma motivisani da dođemo do borbe za još jedan trofej, mislim da ćemo svi biti maksimalno spremni", istakao je Nelson za sajt kluba.
Crveno-beli su juče u Kruševcu izgubili od Mega Vizure sa 73:71, a treći, odlučujući meč igra se u nedelju od 21 sat u hali Pionir.
"Iako imaju mnogo mladih igrača, poseduju veliki potencijal i kvalitet i to zahteva maksimalan pristup. Ključ svega leži u dobroj odbrani. Ako budemo dovoljno agresivni u defanzivi to će nam omogućiti priliku za igru u tranziciji i lake poene. Pravi model bi trebalo da bude naša igra iz prvog meča plej-of serije", dodao je Nelson.
Crveno-beli bi sutra u Pioniru mogli da budu jači za kapitena Igora Rakočevića koji se oporavlja od povrede, ali će konačnu odluku o tome trener Dejan Radonjić doneti na dan utakmice.
Prvi finalista plej-ofa Superlige Srbije je branilac titule Partizan, koji je savladao novosadsku Vojvodinu sa 2:0.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger