Headlines News :
Home » , » Dačić razgovarao sa Barelijem

Dačić razgovarao sa Barelijem

Written By maxtv on субота, 1. јун 2013. | 18:01

Premijer Ivica Dačić razgovarao sa predsednikom Evropske federacije vodenih sportova Paolom Barelijem.
Predsednik Vlade Republike Srbije Ivica Dačić i ministarka omladine i sporta Alisa Marić razgovarali su sa predsednikom Evropske federacije vodenih sportova (LEN) Paolom Barelijem, koji boravi u našem glavnom gradu povodom ovogodišnjeg finalnog turnira Lige šampiona u vaterpolu.
Dacic-Bareli-1.jpg
"Vaterpolo je jedan od najtrofejnijih sportova u Srbiji i ovaj turnir je deo naših priprema za Evropsko prvenstvo u ovom sportu, koje će u Beogradu biti održano 2016. godine", rekao je premijer Dačić. Istakao je da Vlada Srbije nastoji da, u skladu sa finansijskim mogućnostima, stimuliše razvoj sporta.
Ministarka omladine i sporta Alisa Marić je, podsećajući na slavnu tradiciju vaterpola u našoj zemlji, izrazila zadovoljstvo što se u Srbiji održavaju najveća vaterpolo takmičenja Starog kontinenta, dok je predsednik LEN -a Bareli istakao da dobra organizacija ovogodišnjeg završnog turnira Lige šampiona doprinosi daljoj afirmaciji vaterpola i promociji Srbije.
Na sastanku, kojem je prisustvovao i predsednik Sportskog saveza Srbije, naš legendarni vaterpolista Aleksandar Šoštar, premijeru Dačiću je uručena Plaketa Evropske federacije vodenih sportova.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger