Headlines News :
Home » , » Lazović: Vratiću se još jači!

Lazović: Vratiću se još jači!

Written By maxtv on субота, 1. јун 2013. | 17:41

Nakon operacije kolena u Rimu Darko Lazović poručuje da s dobro oseća, polako vežba, i kaže da neće žuriti sa povratkom na teren. "Vratiću se još jači i bolji", obećava Lazović.
Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović uspešno se oporavlja posle operacije kolena, saopšteno je na sajtu kluba.
Lazovic.jpg
Lazović je sredinom maja u "večitom" derbiju s Partizanom obnovio povredu kolena zbog koje je pauzirao mesec dana, a pre tri dana operisan je u Rimu.
"Dobro se osećam. Išao sam u teretanu i mogu da savijem nogu za 90 stepeni. Za oporavak od povrede ligamenata potrebno je strpljenje. Hodam bez štaka i, kako vreme prolazi, koleno će biti sve bolje. Nisam nervozan, dobro se osećam, i očekujem da se nakon rehabilitacije na teren vratim jači i bolji nego što sam bio", rekao je Lazović.
Vezni fudbaler Crvene zvezde u Rimu će ostati do 28. juna, a nakon toga će jednom mesečno odlaziti na kontrole.
Lazović nije propustio priliku da zahvali medicinskom osoblju i svim članovima medicinskog tima koji brinu o njemu.
"Zahvaljujem svom klubu i Fudbalskom savezu Srbije koji su mi omogućili najbolje moguće uslove za oporavak i operaciju. Takođe, hvala selektoru Siniši Mihajloviću, svima zaposlenima na klinici, kao i doktorima Milanu Mladenoviću i Dejanu Puriću. Zaista su svi sve učinili da imam najbolje moguće uslove i hvala im na tome", istakao je Lazović.
On je rekao da ne neće žuritu sa povratkom na teren, jer je najvažnije da se u potpunosti oporavi od povrede kolena.
"Najvažnije je da se potpuno oporavim i samo o tome razmišljam. Rizik ne sme da postoji i na teren ću se vratiti kada budem bio maksimalno spreman", objasnio je Lazović.
Lekar koji je operisao Lazovića Pjer Paolo Marijani izneo je optimistične prognoze o povratku veziste na teren.
"Postoperativni proces je prošao bez problema i Lazović je počeo rehabilitaciju dan posle operacije. Već hoda i počeo je program oporavka u sali. Njegov povratak na teren može da se očekuje za pet meseci", rekao je Marijani, koji je svojevremeno imao ključnu ulogu u lečenju Frančeska Totija, Samjuela Etoa, Mirka Vučinića, Fabricija Mikolija, Filipa Meksesa i mnogih drugih zvezda evropskog i svetskog fudbala.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger