Headlines News :
Home » , » Partizan poražen i od Barselonete

Partizan poražen i od Barselonete

Written By maxtv on субота, 1. јун 2013. | 19:07

Vaterpolisti Partizana poraženi su u utakmici za treće mesto na fajnalforu Lige šampiona od Barselonete sa 11:10 (4:2, 3:2, 2:3, 2:3). Mlada i neiskusna ekipa Partizana nije uspela da se na adekvatan način mentalno pripremi za okršaj sa raspoloženim Špancima, i u tome treba tražiti uzroke poraza.
Vaterpolisti Partizana izgubili su u utakmici za treće mesto na završnom turniru Lige šampiona u Beogradu od španske Barselonete sa 11:10 (4:2, 3:2, 2:3, 2:3). Najefikasniji u ekipi Partizana bili su Dušan Mandić, Nikola Dedović, Stefan Mitrović i Miloš Ćuk sa po dva gola, dok su Uroš Čučković i Marko Matović postigli po jedan.
Partizan.jpg
Barselonetu je predvodio Josip Vrlić sa četiri gola, Felipe Perone postigao je tri, Mark Mingelj dva, a Antoni Martin i Fransisko Fernandes po jedan.
Crno-beli su poveli na Banjici protiv Barselonete preko Ćuka, ali su Katalonci potom napravili preokret i došli do dva gola prednosti (3:1), da bi Čučković smanjio, a Vrlić povećao opet na dva gola razlike.
Barseloneta je nastavila u drugom periodu sa dobrom igrom, posebno je bio raspoložen hrvatski vaterpolista Vrlić i tu deonicu završila u svoju korist, pa je na poluvreme otišla sa rezultatom 7:4.
Španci su na poluvreme mogli i sa četiri gola viška, ali je Dedović u poslednjim trenucima druge četvrtine smanjio prednost Barselonete.
Partizan je bolje zaigrao u trećoj četvrtini, u kojoj se istakao Mitrović, i zaostatak posle tog perioda smanjio na dva gola.
U poslednoj deonici Partizan je bio loš na početku, pa je Barseloneta golovima Mingelja i Vrlića otišla na plus četiri, ali su crno-beli sa tri uzastopna pogotka ipak došli do neizvesne završnice.
Partizan je u poslednjem napadu nekoliko sekundi pre kraja meča imao gol zaostatka i dva igrača više, ali je Predrag Jokić neprecizno šutirao.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger