Headlines News :
Home » , » Troicki: Važna pobeda za samopouzdanje

Troicki: Važna pobeda za samopouzdanje

Written By maxtv on среда, 29. мај 2013. | 20:59

"Protiv Čilića ću igrati rasterećeno, ali pun samopouzdanja", rekao je Viktor Troicki nakon pobede nad Himeno - Traverom.
Viktor Troicki, posle pobede nad Danijelom Himeno - Traverom, kaže da mu je plasman u treće kolo Rolan Garosa važan za samopouzdanje i dodao da će biti rasterećen u duelu sa Marinom Čilićem.
Troicki.jpg
"Važno mi je za samopouzdanje da sam dobio ovakav meč i prošao u ovu rundu. Od Vimbldona nisam igrao treće kolo. Osećam psihičko olakšanje. Biću rasterećen, igraću najbolje što mogu, protivnik je neugodan i videćemo šta će biti", rekao je Troicki posle pobede, prenosi Beta.
Troicki je rekao da je duel sa španskim teniserom bio naporan, ali da je najbitnije to što je pobedio.
"Kada sam mu pružao šanse igrao je dobro, kada nisam - onda sam ja imao meč pod kontrolom. Bilo je naporno, ali je najvažnije da sam pobedio, idemo dalje. Zadovoljan sam što sam pobedio, ušao sam u treće kolo. Oscilacija je bilo, dešava se to u svakom sportu", objasnio je Troicki.
On je rekao da zna šta može da očekuje u duelu sa Marinom Čilićem.
"Znam šta da očekujem od Čilića. On je svežiji jer je lako dobijao do sada. Favorit je, ali znam da imam šanse, poslednja dva puta sam ga dobio, a i fizički se dobro osećam. Nadam se da ću
igrati bolje nego do sad", zaključio je Troicki.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger