Headlines News :
Home » , » Roland Garos: Petorka na terenima

Roland Garos: Petorka na terenima

Written By maxtv on среда, 29. мај 2013. | 10:43

Četvrtog dana Otvorenog prvenstva Francuske na teren izlaze Ana Ivanović, Janko Tipsarević, Bojana Jovanovski i Viktor Troicki u pojedinačnoj konkurenciji, dok Jelena Janković počinje takmičenje u dublu.
Na Otvorenom prvenstvu Francuske u Rolan Garosu u sredu će biti igrani mečevi prvog kola koji su danas otkazani zbog kiše i prvi dueli drugog kola, a na terene će izaći četvoro predstavnika Srbije - Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Janko Tipsarević i Viktor Troicki.
Viktor-1.jpg
Prvi će startovati Troicki, koji se u drugom kolu sastaje sa Špancem Danijelom Himonom Traverom. Njihov duel biće igran od 11 sati na terenu 14.
Tipsarević i Francuz Nikolas Mau igraće meč prvog kola, koji je skinut sa rasporeda zbog kiše. Njihov duel na terenu broj jedan mogao bi da počne oko 13 časova. Pre njih na tom terenu će igrati Agnješka Radvanska i Malori Burdet.
Bojana Jovanovski se u drugom kolu sastaje sa Karolinom Voznijacki, koju je pobedila pre dve sedmice u Rimu. Njih dve će igrati treći meč na terenu broj sedam i mogao bi da počne oko 16 časova.
aNA1.jpg
Poslednja će na teren izaći Ivanović, koja se u drugom kolu sastaje sa Francuskinjom Matildom Johanson. Kao bivša pobednica Rolan Garosa, Ana će igrati na terenu Suzan Lenglen poslednji meč dana i verovatno neće početi pre 17 sati.
Takmičenje u dublu počinje Jelena Janković koja će u paru sa Hrvaticom Mirjanom Lučić Baroni igrati protiv Danijele Hantuhove i Anabel Medine Gariges.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger