Headlines News :
Home » , » Rajkard menja Alegrija?

Rajkard menja Alegrija?

Written By maxtv on среда, 29. мај 2013. | 16:00

Italijanski "Korijere delo sport" tvrdi da če Frank Rajkard zameniti Masimilijana Alegrija na klupi Milana. Rajkard je bivši trener Barselonbe i holandske reprezentacije, a bez posla je od početka godine.
Bivši trener Barselone Frank Rajkard mogao bi da preuzme ekipu Milana, preneli su danas italijanski mediji. Kako je preneo Korijere delo sport, Rajkard bi mogao na klupi "roso-nera" da zameni Masimilijana Alegrija, za koga se veruje da će tokom leta postati trener Rome.
Rajkard.jpg
Navodi se da će Alegri sutra uveče razgovarati sa predsednikom i potpredsednikom kluba Silvijom Berluskonijem i Adrijanom Galijanijem o sporazumnom prekidu saradnje.
Rajkard je bivši fudbaler Milana i holandske reprezentacije i trenutno je bez posla, nakon što je početkom godine dobio otkaz na mesto selektora reprezentacije Saudijske Arabije.
Mediji su prethodno spekulisali da bi novi trener Milana trebalo da bude bivši fudbaler tog kluba Klarens Sedorf, koji je sa San Sira otišao krajem juna prošle godine i prešao u Botafogo.
"Da li je Milan tražio Sedorfa? To ćete morati da pitate njega. Ne radi se o Botafogu ili Milanu. Sedorf je vezan ugovorom do 30. juna 2014. godine i o njegovom odlasku se nije pričalo. On trenira sa nama i vrlo je miran", rekao je tehnički direktor Botafoga Sidnej Lureiro.
Sedorf nije želeo da odgovori da li ga je kontaktirao bivši klub.
"Dobro se osećam u Botafogu. Pratim italijansko prvenstvo. Juventus je zasluženo osvojio 'skudeto' jer su bili najjači i to nije iznenađenje", rekao je Sedorf.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger