Headlines News :
Home » , » Ana bez muke do pobede

Ana bez muke do pobede

Written By maxtv on среда, 29. мај 2013. | 21:07

Ana pregazila Matildu Johanson na putu do šesnaestine finala Rolan Garosa. Protivnici prepustila četiri gema. Za plasman u osminu finala Ivanovićeva igra protiv Viržin Razano.
Ana Ivanović se, bez velike muke, plasirala u šesnaestinu finala Rolan Garosa pošto je u drugom kolu savladala Francuskinju Matildu Johanson sa 2:0 u setovima - 6:2, 6:2.
Ana.jpg
Najbolje rangirana srpska teniserka s lakoćom se probila u narednu rundu, postigavši treću pobedu nad Francuskinjom u isto toliko dosadašnjih duela. Raspoložena Ivanovićeva je igrala veoma dobro, motivisano i raznovrsno, tako da 94. teniserka sveta nije imala nikakvih izgleda da priredi iznenađenje.
Tokom celog meča Ana je dominirala, servis je odlično služio, a snažni forhend udarci bili su neuhvatljivi za Johansonovu. Samo povremeno Francuskinja je pružala otpor, tako da je Ivanovićeva, u možda najboljem izdanju u poslednje vreme, bila superiorna.
Srpkinja je u velikom stilu okončala duel posle manje od sat vremena igre, i pridružila se Bojani Jovanovski, koja je postigla briljantnu pobedu nad favorizovanom Dankinjom Karolinom Voznijacki (7:6, 6:3).
Ivanovićeva u borbi za osminu finala igra protiv Francuskinje Viržin Razano, koja je  pobedila Slovakinju Zuzanu Kucovu (4:6, 6:2, 6:0).
Razanova zauzima 178. mesto na VTA listi, a Ana je dobila četiri od pet dosadašnjih međusobnih mečeva.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger