Headlines News :
Home » , » Zvezda slavila u Segedinu

Zvezda slavila u Segedinu

Written By maxtv on среда, 17. април 2013. | 20:58


Vaterpolisti Crvene zvezde pobedili u gostima Seged sa 7:5 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona. Zvezda se tako približila plasmanu na završni turnir takmičenja, koji će se održati u Beogradu.
Vaterpolisti Crvene zvezde napravili su veliki korak prema plasmanu na fajnalfor Lige šampiona, pošto su večeras u prvom meču četvrtfinala kao gosti savladali mađarski Seged sa 7:5 (1:2, 4:2, 1:0, 1:1).
Vkcz9.jpg
Crveno-beli vaterpolisti nošeni velikom podrškom navijača, pošto su tribine bazena u gradu koji se nalazi samo 20 kilometara od granice sa Srbijom ispunili navijači beogradskog tima, ostvarili su veliku pobedu.
Briljantnu partiju pružio je Zvezdin golman Denis Šefik, koji je u drugom poluvremenu primio samo jedan gol i podsetio na najblistavije dane svoje karijere. Tri gola postigao je Boris Vapenski, a po jednom su se u strelce upisali Duško Pijetlović, Strahinja Rašović i Marko Avramović.
Trener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić posle večerašnje pobede rekao je da ništa još nije gotovo i da očekuje veliku borbu u revanšu.
Vkcz14.jpg
"Ovaj rezultat ne znači ništa još uvek. Krećemo od nule u Beogradu", rekao je Savić. On je dodao da je bilo mnogo oscilacija u igri, ali da je najvažnije što je ostvarena pobeda.
"Seged je odličan tim, sa mnogo dobrih individualaca. Večeras su propustili mnogo sjajnih prilika i u revanšu nam neće biti lako", zaključio je Zvezdin trener i selektor Srbije.
Revanš mečevi na programu su 1. maja, a završni turnir Lige šampiona održaće se u Beogradu 31. maja i 1. juna.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger