Headlines News :
Home » , » Partizan na "plus pet"

Partizan na "plus pet"

Written By maxtv on среда, 17. април 2013. | 21:30


Crno-beli sa "plus pet" putuju na revanš Spartaku u Rusiju. Partizan je u Beogradu slavio 11:6 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.
Vaterpolisti Partizana veoma su blizu plasmana na fajnal-for Lige šsampiona, pošto su veceras u prvom meču četvrtfinala savladali ruski Spartak iz Volgograda sa 11:6 (3:2, 2:0, 3:2, 3:2).
VKPartizan1.jpg
Pred prepunim tribinama bazena na Banjici tri gola postigao je Gavrilo Subotić, po dva Nikola Dedovic i Dušan Mandić, a jednom su se u strelce upisali Miloš Ćuk, Ivan Rackov, Uroš Čucković i Stefan Mitrović.
Partizan i Spartak su u igrali gol za gol u prvoj četvrtini, ali je domaći tim stekao osetniju prednost u drugoj deonici, kada je igrao odličnu odbranu i dobio taj deo igre sa 2:0, za vođstvo od 5:2 na poluvremenu.
Timovi su u trećoj četvrtini ponovo igrali gol za gol i ponovo je domaći tim bio bolji. Partizan je poslednju deonicu počeo serijom od 3:0 za vođstvo od 11:4, ali je Spartak tada postigao dva gola i malo ublažio poraz.
Ranije večeras Crvena zvezda je kao gost savladala Seged sa 7:5. U preostalim četvrtfinalnim duelima sastaju se Vuljagmeni - Barseloneta i Galatasaraj - Jug.
Revanš mečevi na programu su 1. maja, a završni turnir Lige šampiona održaće se u Beogradu 31. maja i 1. juna.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger