Headlines News :
Home » , » Premijer liga 33. kolo Đavoli nadomak titule

Premijer liga 33. kolo Đavoli nadomak titule

Written By maxtv on недеља, 14. април 2013. | 17:53


"Crveni đavoli" slavili u Stouku 2:0 i nalaze se nadomak osvajanja titule. Paolo Di Kanio ostvario prvi trijumf na klupi Sanderlenda.
Fudbaleri Mančester Junajteda napravili su novi korak prema osvajanju titule šampiona Engleske, pošto su danas u utakmici 33. kola kao gosti savladali Stouk sa 2:0.
Mancester-Stouk4.jpg
Junajted je do novih bodova na Britanija stadionu došao bez problema i povećao prednost u odnosu na gradskog rivala Siti na 15 bodova.
Trijumf ekipe Aleksa Fergusona, njegov 900. na klupi Junajteda, najavio je Majkl Kerik u 4, a potvrdio Robin Van Persi u 66. minutu iz penala, svojim jubilarnim 20. ligaškim golom.
Kapiten Junajteda Nemanja Vidić ponovo je bio u timu, nakon što je zbog povrede izostao u derbiju protiv Sitija, i to se odmah odrazilo na sigurnost zadnje linije tima, naravno, i na rezultat.
Mancester-Stouk2.jpg
Fudbaleri Sanderlenda nokautirali suu gostima Njukasl sa 3:0 i tako se popeli na 15. mesto Premijer lige, iznad Stouka. Golove za Sanderlend postigli su Stefan Sasenjion u 27, Alan Džonson u 74. i Dejvid Von u 82. minutu.
Sanderlend je osvojio prve bodove predvođen trenerom Paolom Di Kaniom, koji je došao na kormilo kluba pre dve nedelje. To je bila prva pobeda Sanderlenda u Njukaslu još od novambra 2000.
Sanderlend-NewK.jpg
Njukasl - Sanderlend 0:3
Stouk - Mančester junajted 0:2
Subota: Arsenal - Norič 3:1, Aston Vila - Fulam 1:1, Everton - KPR 2:0, Reding - Liverpul 0:0, Sautempton - Vest Hem 1:1
U utorak: Vigan - Svonsi
Odloženo: Čelsi - Totenhem, Mančester siti - VBA
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger