Headlines News :
Home » , » Matić na pragu Old traforda

Matić na pragu Old traforda

Written By maxtv on недеља, 14. април 2013. | 14:35


Aleks Ferguson odredio prioritet u letnjem prelaznom roku - dovođenje Nemanje Matića. Slavni Škot uveren da je srpski (povremeni) reprezentativac idelno rešenje za poziciju zadnjeg veznog, koja već duže "škripi" u Mančester junajtedu.
Postaje sve izvesnije da interesovanje Aleksa Fergusona za Nemanju Matića nije samo plod novinarskih insinuacija. Kako prenose sada već svi relevantni britanski mediji, menadžer Mančester junajteda je još pre dva meseca izrazio želju da na Old traford dovede fudbalera Benfike.
Matic.jpg
Skauti slavnog Škota, koji između ostalog prate napredak i formu svih potencijalnih pojačanja, podneli su izveštaj da je Matić na mečevima Benfike koje su posmatrali, u Ligi Evrope i portugalskom šampionatu, odigrao vrlo dobro. Zbog toga, ali i karakteristika koje srpski igrač prezentuje, Matić je postao prvi pik za već duže deficitarnu poziciju zadnjeg veznog.
Brazilac Anderson, koji je u Mančester došao takođe iz Portugala, ali iz ekipe Porta, nije ispunio očekivanja. Pol Skols, sada je već izvesno, na kraju sezone će ponovo i za stalno otići u penziju. Majkl Kerik igra dobro ove godine, a Tom Kleverli je jedan od najvećih talenata engleskog fudbala, ali da ekipu kakav je Junajted to ipak nije dovoljno.
U nekoliko navrata to je istakao i sam Ferguson, koga je najviše pogodio odlazak supertalentovanog Pola Pogbe u Juventus.
Uprava Benfike je svesna da Matiću, iako ne igra za nacionalni tim Srbije, raste cena, pa je zato u novom ugovoru koji je sa njim potpisan, koji važi do 2018. godine, upisana otkupna klauzula u visini od 45 miliona evra.
Jasno je da će obe strane morati da pokažu određenu fleksibilnost u pregovorima, jer nije realno da budući prvak Engleske izdvoji toliku količinu novca.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger